Ongeval met ernstig gewonden N210 bij Bergambacht

ongeval, burgemeester Aboutaleb

Bergambacht – Rond 16.00 uur heeft zich op de provinciale weg N210 tussen Bergambacht en Lekkerkerk een ernstig ongeval voorgedaan, waarbij drie voertuigen betrokken raakten.

Meerdere gewonden

Volgens de Officier van Dienst die bij het incident aanwezig was, zijn hierbij drie mensen gewond geraakt, waarvan twee ernstig. Zij zaten bekneld in een personenauto, die dermate verwrongen was geraakt door de aanrijding, dat de brandweer het dak van de auto af moest knippen. Hierna konden de inzittenden met een stabilisatieplank op een brancard worden gelegd. Beide personen zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. De aard van de verwondingen lijkt ernstig, maar is verder nog onbekend. De derde gewonde bevond zich in een transportbusje met laadbak. Deze persoon raakte lichtgewond.

Aanleiding ongeval onduidelijk

Rond 18.00 uur was de aanleiding van de aanrijding nog steeds onduidelijk. Schijnbaar hadden de personenauto en het transportbusje elkaar aangereden. Een derde personenauto, die met een aanhangwagen zand aan kwam rijden, heeft hoogstwaarschijnlijk een noodstop moeten maken, waardoor de aanhangwagen is gaan scharen en gekanteld. De bestuurder is met de schrik vrijgekomen.

N210 bekend om ongelukken

Op de N210 gebeuren helaas vaker ongelukken, die vaak te maken hebben met inhaalmanoeuvres, ondanks de dubbele doorgetrokken strepen. Of dat in dit geval ook gebeurt is, blijft vooralsnog onduidelijk.

 

 

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam