Ongeval N210 eist inmiddels 2 levens en 4 zwaargewonden

ongeval
Ongeval N210 eist meerder e levens - Foto: Jeffrey Groen © Regio Online

Ouderkerk aan den IJssel/Lekkerkerk – Het ongeval dat gisteren plaatsvond op de N210 tussen de rotondes van Ouderkerk en Lekkerkerk heeft, naar nu blijkt, zeer trieste gevolgen. Het heeft nu 2 levens geëist en 4 zwaargewonden.

1 persoon ter plaatse overleden

Ter plaatse van het ongeval was helaas al 1 persoon overleden. Later in de middag werd bekend dat één van de zwaargewonden inmiddels in het ziekenhuis is overleden. Voor zover bekend liggen nog 4 personen met zware verwondingen in het ziekenhuis.

Lekkerkerk in rouw

Vandaag verscheen een anonieme advertentie, waarin stond dat Lekkerkerk in rouw was, met een kaarsje ter nagedachtenis. Mogelijk kwamen meerdere slachtoffers uit deze woonplaats. Het ongeval heeft in ieder geval diepe indruk gemaakt op nabestaanden, familie en omstanders. Ook voor de hulpverleners was dit een zware taak, vaak mensen die zich vrijwillig inzetten om anderen te redden. Diep respect ook voor hen van vele kanten.

Oorzaak volgens politie een verkeersruzie

De oorzaak van het trieste ongeval zou volgens een Facebook-bericht van de Politie Krimpenerwaard liggen in een verkeersconflict. Deze bleek al bij de Algerabrug te zijn ontstaan en vond zijn trieste afloop pas een uur later op benoemde plek. Een derde auto werd hier mede slachtoffer van.

Twee gewonden lid vrijwillige brandweer Lekkerkerk

Twee van de betrokkenen blijken bij de vrijwillige brandweer te horen van het korps Lekkerkerk. Toen brandweercollega’s uit Ouderkerk dit doorhadden, besloten ze het korps in Lekkerkerk niet op te roepen. “Een moedig en sterk besluit van korps Ouderkerk”, zo liet de commandant van het korps Lekkerkerk later weten.

Bizar genoeg vond dezelfde dag ook al een dodelijk ongeval plaats op de A10 door een verkeersruzie.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam