Team Cancerkillers 2.0 organiseert tuinlunch voor KWF

Team Cancerkillers 2.0
Foto: © Joke Rietveld - Regioo Online

Krimpen aan de Lek – Amber Visser loopt op 29 en 30 juni met haar Team Cancerkillers 2.0 mee met de Samenloop voor hoop in Lekkerkerk. Om geld op te halen organiseert zij op 15 juni een hele gezellige tuinlunch waarmee zij een mooi bedrag hoopt op te halen voor het KWF.

Amber, die zelf een lange weg achter de rug heeft waarbij zij vocht tegen leukemie, zet zich op vele manieren in voor het KWF. Zo verkoopt zij mooie zelfgemaakte spullen en werft bloeddonoren.
Zij organiseerde vorig jaar een Ladiesday met optredens , een loterij en de dames konden o.a. de nagels laten doen of genieten van een reflexzone therapeut.
Ook al de zelfgemaakte spulletjes lagen er toen uitgestald voor de verkoop. Die actie leverde toen 10.000 Euro op.

Voor de volgende Samenloop voor hoop hoopt het team ook weer veel geld op te halen voor dit goede doel. Daarom organiseert zij met haar team, en de ondersteuning van sponsors, een tuinlunch.
De kosten voor deze lunch bedraagt €15,- waarvan zij toch zeker 100% aan het KWF hopen te doneren. Om kosten te dekken voor de lunch, wordt er zoveel mogelijk naar sponsors gezocht.

De tuinlunch belooft een heel gezellig festijn te worden. Met een buffet met lekkere hapjes, koffie en thee, veel gezelligheid, muziek en natuurlijk hopen zij op mooi weer. En door een goed doel te steunen, krijgt men immers ook een goed gevoel!
Het tuinfeest wordt gehouden bij Amber thuis aan de Molendijk 178 in Krimpen aan de Lek.

Amber Visser vind het belangrijk dat er geld op wordt gehaald voor het KWF. Omdat er tegenwoordig 1 op de 3 mensen kanker krijgt, is het noodzakelijk dat er meer geld komt voor onderzoek. Ook in het Team Cancerkillers 2.0 heeft men van dichtbij meegemaakt hoe groot het impact kan zijn wanneer iemand kanker krijgt.

Wanneer u interesse heeft om deel te nemen aan de lunch, kunt u zich aanmelden door aan te geven dat u aanwezig bent bij het Facebook evenement

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam