Tijdelijk vervallen bushaltes Krimpen aan de Lek

bushaltes
Foto © Joke Rietveld - Regio Online

Krimpen aan de Lek – Er blijkt nogal wat verwarring te zijn ontstaan bij de bushaltes in krimpen aan de Lek. Er zijn bushaltes vervallen vanwege de werkzaamheden op de kruising Schoolstraat-Florastraat-Schepenstraat. Al een tijd van te voren zijn er door Arriva witte zakken over de bushaltes geplaatst, om de omleiding aan te geven.

Er geldt een stremming voor lijn 293 waardoor onder andere de halte aan de Tiendweg vervalt. Ook bus 293 Capelse brug is vervallen. Er blijkt nogal wat verwarring te zijn, omdat er bussen wel stoppen en anderen niet. Iemand op twitter geeft aan dat de bus bij de Rembrandtstraat direct doorgereden is naar Capelse brug en daarbij 2 haltes heeft overgeslagen.

Foto © Joke Rietveld – Regio Online

Arriva geeft aan dat er voor lijn 293 en 294 stremmingen zijn vanwege wegwerkzaamheden.
De volgende haltes zijn van maandag 13 januari t/m vrijdag 31 januari vervallen: Florastraat, Klaverstraat, Tiendweg Noord(zuidzijde) en Groenland(zuidzijde). U kunt gebruik maken van de halte Centrum, Rembrandstraat, Groenland(noordzijde) of TiendwegNoord(Oostzijde). Lijn 293 rijdt in wijk Groenland hele dag in 1 richting(tegen de klok in)

Foto © Joke Rietveld – Regio Online
https://twitter.com/Verenaa21/status/1216980365455261696

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam