Voorlichtingsmiddag Binnenvaart Ouderkerk a/dIJssel

binnenvaart

De Ouderkerkse schipper Peter van Mullem heeft de idee opgevat om zijn beroepstak, de binnenvaart, meer onder de aandacht van de jeugd te brengen.

Zoals hij zelf zegt heeft hij het mooiste beroep van de wereld. “Als schipper heb je zoveel vrijheid en kun je van je hobby je beroep maken”.

Peter is met zijn bedrijf een belangrijke sponsor voor voetbalvereniging Spirit in Ouderkerk a/d IJssel. Spirit heeft zich bereid verklaard om haar kantine ter beschikking te stellen om samen met Peter op donderdag 3 januari 2019 een middag te organiseren waarin de binnenvaart mooi belicht gaat worden.

Weet jij hoe tof het is om in de binnenvaart te werken en wat de werkzaamheden zijn op een schip? Dan kan deze voorlichtingsmiddag super interessant voor jou zijn.

Tijdens deze middag zullen Peter van Mullem en The Blue Road een interactieve presentatie geven over “de binnenvaart”.

Na 16.00 uur is er eventueel nog de mogelijkheid om een binnenvaartschip te bezichtigen.

Kom dus gerust een kijkje nemen en neem je vrienden, buren,kennissen, ouders, vriendinnen mee!

Tevens zullen er vertegenwoordigers van het STC, Scheepvaart &Transport College, Rotterdam aanwezig zijn om kinderen en ouders te helpen bij hun keuze voor een vervolgopleiding op het STC.

Loop je al een tijdje rond met vragen over de binnenvaart of weet je nog niet goed welke opleiding je zou willen gaan volgen,dan is dit een uitgelezen mogelijkheid om van een ervaringsdeskundige te horen waarom een baan in de binnenvaart voor heel veel jonge mensen een mooie toekomst kan bieden.

Met de slogan: “vervoer over water, de juiste weg”, is Ouderkerk a/d IJssel met z’n grote populatie schippers de perfecte plaats om dit evenement te organiseren. Op 3 januari a.s. om 14:00 uur bent u van harte welkom in de kantine van vv Spirit aan de Sportlaan in Ouderkerk a/d IJssel.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam