Hippe meidenmodezaak Deems wint Giraf-Award

Heerlen – In de inspirerende omgeving van Brightlands Smart Services Campus te Heerlen reikte wethouder Martin de Beer op 20 november jl. de Giraf – Award 2018 uit aan Doris Duspara, van modezaak Deems, gevestigd aan de Dautzenbergstraat te Heerlen. Doris verkoopt “fashionable items” op een eigentijdse manier in een trendy shop aan meiden van 16 tot 30 jaar.

 

Wethouder Martin de Beer: “Deems combineert “traditionele” retail, met een volwaardige webshop. Wekelijks komen de nieuwste items op social media te staan. En het mooie daarvan is dat Deems modellen uit de regio inhuurt. Wij vinden Deems een voorbeeld voor de regio: innovatief en eigentijds!”

 

Het doel van deze 3e Ondernemersdag Heerlen – Landgraaf was dan ook het in de schijnwerpers zetten van innovatief en duurzaam ondernemerschap.

Na een woord van welkom door wethouder Martin de Beer van Heerlen en burgemeester Raymond Vlecken van Landgraaf vonden er twee inspirerende en vernieuwende presentaties plaats door Marie-Claire Defauwes van Brightlands Smart Services Campus en Bart Merkus van Sofine Foods.

 

De thema’s Innovatie en duurzaamheid kwamen ook terug in vervolgsessies; zoals interactieve presentaties door Mackinthosh Branding over Social Business Branding, Succesvol ondernemen door de Stichting Streetwise, Vaardigheden van de 21e eeuw door het Inspiratiehuis en tijdens een rondleiding door Brighthlands Smart Services Campus.

 

Burgemeester Raymond Vlecken kijkt tevreden terug op de dag. “Het is een mooie uitdaging om samen met het bedrijfsleven de innovatieve uitdagingen op te pakken. Samen in de zin van kortere lijnen tussen de gemeente en ondernemers, maar zeker ook in de zin van betere afstemming tussen de gemeenten. We willen onze ondernemers een zo goed mogelijk ondernemersklimaat bieden en meedenken en faciliteren waar dat mogelijk is.”

 

 

Meer dan 175 personen bezochten de netwerkbijeenkomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Amerikaanse ambassadeur opent Vliegeniersmuseum

Gorinchem - Maandag 1 juni om 12.00 uur heeft de Amerikaanse Ambassadeur, Pete Hoekstra met zijn echtgenote het seizoen van het...

Lemster Dickens Festijn 2020 in de ijskast

Lemmer - Ondanks dat het Lemster Dickens Festijn pas in december gepland staat, heeft de organisatie de conclusie getrokken dat het...

Doe mee met de Zomerse Sportinstuif van Jibb+

Zin in een sportieve start van jouw zomervakantie? Schrijf je dan in voor de Jibb+ Zomerse Sportinstuif. In de eerste week van...

0800-1202, landelijk nummer voor testafspraak coronavirus

Vanaf 1 juni 08.00 uur kan iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, bellen naar het nummer 0800-1202...

Gezellige tweede Pinksterdag in Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek - Op tweede Pinksterdag mochten de terrassen weer open. Ook in Krimpen aan de Lek was het...