Potential Wonder winnaar finale Spectra op Klomppop

0
61
Potential
Spectra Finale 2019 - Foto door Joris van Moort

Ovezande – Afgelopen vrijdag 24 mei vond de finale van Spectra van dit seizoen plaats op Klomppop Festival te Ovezande. Tijdens deze avond streden de bands Undercover Rythms, Stony, Kiki, Designer Violence, Planet of Waves en Potential Wonder om de Spectra seizoenswinst, studiotijd bij FuzzTone Studio in Middelburg en speeltijd op klomppop Festival in 2020. De special acts deze avond waren Borokov Borokov en Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen.

Potential Wonder

De finale werd gewonnen door de Zuid-Bevelandse band Potential Wonder. Zij mogen zich een jaar lang Spectra-winnaars noemen, gaan ervan door met de studioprijs en hebben door de winst een speelplek op Klomppop 2020 weten te bemachtigen. De jury op deze avond bestond uit Kevin van Gorkom, Donald Joosse, Auke van Laar en Tristan Quaak.

Spectra

Deze muzikale talentenjacht biedt jonge bandjes een heus podium. De Jongerenraad Borsele organiseert hiervoor vijf gratis voorrondes per jaar in samenwerking met de Klomp Ovezande. Een vakkundig jury helpt de bandjes verder met hun jurycommentaar en verdeelt de tickets voor finale op Klomppop. Daarbij heeft elke avond een special act. Doorgebroken bands trakteren publiek zo op fijne muziek. Deze combinatie maakt Spectra al jaren een tot een succesvol event voor muzikanten en muziekliefhebbers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here