Waardering voor mantelzorgers tijdens Dag van de Mantelzorg

mantelzorgvriendelijke

Sluis – Op zaterdag 10 november a.s. is het de Dag van de Mantelzorg. Deze dag laten we zien dat heel Nederland mantelzorgers waardeert. Ook de gemeente Sluis wil mantelzorgers bedanken voor hun onmisbare inzet. Dat doen we door vrijdag 9 november zoveel mogelijk mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

Aanmelden tot en met 26 oktober

Op 9 november ontvangen mantelzorgers, die zich hiervoor aanmelden, een leuke attentie en een informatiepakket. Mantelzorgers die 6 uur of meer per week, voor de minimale duur van 3 maanden, voor iemand zorgen komen hiervoor in aanmerking. We roepen dan ook mantelzorgers en organisaties/ hulpverleners op om zichzelf of mantelzorgers aan te melden! Dit kan tot en met vrijdag 26 oktober a.s. via sociaal makelaar Jessica van As van Porthos Sluis (jvanas@gemeentesluis.nl, tel. 140117). Let op: mantelzorgers moeten hiervoor ieder jaar opnieuw worden aangemeld (ook degenen die vorig jaar een attentie ontvingen).

Porthos Sluis en mantelzorg

Porthos Sluis is de gemeentelijke balie voor ondersteuning en begeleiding voor alle inwoners van de gemeente Sluis. Ook mantelzorgers kunnen hier terecht met hun vragen. Porthos Sluis organiseert regelmatig gespreksmiddagen en bijeenkomsten, speciaal voor mantelzorgers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met sociaal makelaar Jessica van As. Of kijk voor meer informatie op www.gemeentesluis.nl of onze Facebookpagina.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam