Afscheid oude en installatie nieuwe raadsleden

0
58
nieuwe raadsleden
De 'oude' raad met fractieassistenten. Foto: © Gemeente Bunnik

Bunnik – Woensdagavond 28 maart heeft een aantal raadsleden afscheid genomen als raadslid (of fractieassistent) van de gemeenteraad. Vanavond, 29 maart, worden de nieuwe raadsleden geïnstalleerd.

Afscheid raadsleden

De volgende raadsleden namen afscheid van de raad: Thea Schipper en Henny Mourits van P21, Klaas Maijer, Fred Schenk en Jan Buzepol van De Liberalen en Harry Kager en Laura De Wild-Geerlings van het CDA. Kager en Schenk gaan verder als fractieassistent. Lambert Martens nam afscheid als fractieassistent.

Geridderd

Nestor van de raad Jan Buzepol werd geridderd na 16 jaar raadslidmaatschap. Hij werd onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester en raadsvoorzitter Roland van Schelven reikte de onderscheiding aan hem uit. Van Schelven sprak ook alle andere scheidende raadsleden persoonlijk toe.

Nieuwe raadsleden

Vanavond, 29 maart, worden de volgende personen als raadslid geïnstalleerd: Voor P21: Inge Verhoef, Ralph Hallo, Anne Ruth Webbink en Wypke Zuidweg. Voor De Liberalen: Winny Toersen en Jorrit Eijbersen en voor het CDA: Annemarie Huijsman-Hartkamp en Cor Kool.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here