Beurs Eigen Huis komt er weer aan

Beurs Eigen Huis

Utrecht – In Jaarbeurs Utrecht wordt dit jaar wederom de Beurs Eigen Huis georganiseerd. Op 9, 10 en 11 maart kan iedereen die gaat verhuizen, verbouwen of inspiratie zoekt voor een nieuwe inrichting, zijn of haar hart ophalen op deze woonbeurs.

Meer dan 200 woondeskundigen

Tijdens Beurs Eigen Huis geven meer dan 200 exposanten informatie over bijvoorbeeld het aanvragen van een bouwvergunning, het plaatsen van een dakkapel, het vormgeven van de tuin, het verbeteren van de lichtkwaliteit in de woning en ga zo maar door. Er zijn verschillende presentaties van Vereniging Eigen Huis. Onder andere over contracten en hoe die het beste op elkaar aangesloten kunnen worden, om de bouw soepel te laten verlopen. Daarnaast zijn er diverse experts: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseur, makelaars, financieel adviseurs en zo meer. Zij kunnen helpen met alle woonvragen.

Advies over duurzaamheid

Iedereen die op dit moment gaat bouwen of verbouwen, kan er haast niet omheen: de duurzame ontwikkelingen in de bouw. Naast duurzaam advies en inspiratie zijn er op de beurs ook de allernieuwste praktische ontwikkelingen te vinden, zoals zonnepanelen, energiezuinige klimaatsystemen, warmtepompen en de nieuwste isolatie- en ventilatieproducten.

Tuin verbouwen of toe aan een nieuw interieur?

Op veel beurzen vind je óf interieurideeën, óf bouwadvies, óf tuintrends, maar Beurs Eigen Huis biedt alles onder één dak. Spreek met stylisten over een lichtplan voor de woonkamer, een goeie samenstelling van kleuren of de aanschaf van een mooi tapijt. Bij het tuingedeelte ideeën op voor een veranda en ontmoet de beste hoveniers en tuinarchitecten. Er is bovendien ook een Keuken & Badkamer Plein. Op de beurs zijn die mensen te vinden die kunnen helpen alles voor elkaar te krijgen, ook binnen een bepaald budget. Tekeningen van (ver)bouwplannen kunnen ook meegenomen worden. Verschillende specialisten kunnen hierover tips en adviezen geven.

Info en tickets

Beurs Eigen Huis is op 9, 10 en 11 maart geopend van 10.00 tot 17.00 uur in Jaarbeurs Utrecht. Kaarten kosten € 17,50 aan de deur. Tickets in de voorverkoop zijn te koop voor € 14,00 via www.realiseerjedroomhuis.nl

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam