Burgemeester Cnossen reikt naturalisatie uit

Op maandag 13 augustus reikte burgemeester Cnossen het Koninklijk Besluit tot naturalisatie uit aan Marine Spee-Abgaryan. Hiermee is zij

Woudenberg – Op maandag 13 augustus reikte burgemeester Cnossen het Koninklijk Besluit tot naturalisatie uit aan Marine Spee-Abgaryan. Hiermee is zij officieel Nederlandse geworden. Met de naturalisatie van zijn moeder werd ook zoon Gevorg Abgaryan Nederlander.

Tijdens een ceremonie op het gemeentehuis verwelkomde burgemeester Cnossen Marine Spee-Abgaryan samen met haar man en zoon. De burgemeester legde uit welke rechten en plichten je als Nederlander hebt. Daarna legde Marine Spee-Abgaryan als de nieuwe Nederlander de zogenaamde verklaring van verbondenheid af. Hiermee verklaart zij de rechten en plichten die horen bij het Nederlanderschap te respecteren.

De naturalisatie is een officiële bijeenkomst waarin de burgemeester aan nieuwe Nederlanders het bewijs van verkrijging van de Nederlandse nationaliteit mag uitreiken. Dit is een brief van de overheid waarin staat dat zij Nederlander zijn geworden.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam