Kom Eilandhoppen in Veenderij in Veenendaal

eilandhoppen
Eilandhoppen in Veenderij - Beeldmateriaal: gemeente Veenendaal

Veenendaal – Op zaterdag 23 juni a.s. vindt in Veenendaal-oost het wijkevenement EILANDHOPPEN IN VEENDERIJ plaats. Tussen 11.00 – 15.00 uur staan de deuren van het i-centrum open voor wie interesse heeft in het nieuwbouwaanbod of een vrije kavel, in duurzame energie en algemene wijkinformatie.

Open huis

Ook op de eerste drie wooneilanden is het dan open huis. Om 12.00 uur maakt wethouder Engbert Stroobosscher in het i-centrum de straatnamen van de volgende wooneilanden bekend, die onlangs zijn gekozen door de inwoners van Veenendaal.

De wooneilanden bekijken vanaf het water

Er wordt volop gebouwd en op elk wooneiland wordt een gezellige plek ingericht voor bezoekers. Stap daar eens op een waterfiets of in een kano en bekijk de bouw vanaf het water. In het i-centrum liggen kaarten van het gebied om de ligging van de eilanden goed te kunnen zien.

Eilandhoppen in Veenderij – Beeldmateriaal: gemeente Veenendaal

Informatie nieuwe wooneilanden in het i-centrum

Door de ontwikkelende partijen wordt alweer druk gewerkt aan de volgende woningbouwprojecten in Veenderij. Deze komen te liggen op de zuidoostelijke wooneilanden A, B en C (onder andere het nieuwe project Archipel) en op het centraal gelegen wooneiland L.

i-centrum

In het i-centrum kunnen bezoekers tijdens EILANDHOPPEN IN VEENDERIJ het huidige woningaanbod bekijken, hun woonwensen aangeven en in gesprek gaan met de ontwikkelaars. De uitkomst van de onlangs gehouden workshop voor het project Archipel van LATEI is daar te bekijken en ook de start verkoop datum wordt dan bekend gemaakt.

Elektrische golfkarretjes

Tijdens het evenement rijden elektrische golfkarren rond om bezoekers naar het gebied te brengen. Een wandeling is natuurlijk ook prima, de route wordt duidelijk aangegeven. Ook voor kinderen is op 23 juni voldoende te doen.

Bekendmaking nieuwe straatnamen Veenderij

Onlangs konden inwoners van Veenendaal en omgeving stemmen op hun favoriete straatnaam voor de volgende wooneilanden in ontwikkeling. Wethouder Engbert Stroobosscher maakt tijdens het wijkevenement EILANDHOPPEN IN VEENDERIJ bekend welke straatnamen zijn gekozen. Dit gebeurt om 12.00 uur in het i-centrum aan de Van Essenlaan 1, Veenendaal.

Eilandhoppen in Veenderij

i-centrum, Van Essenlaan 1, Veenendaal
zaterdag 23 januari van 11.00 – 15.00 uur.
www.veenderij.nl

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam