Leerlingen van het Baken te gast op de werkplaats voor hun school

leerlingen

Nijkerk – Op woensdag 4 juli zijn leerlingen van groep 1 en 2 van RK Basisschool het Baken te gast geweest op de bouwplaats voor hun school. Andres Vliek van grond-, weg- en waterbouwbedrijf Timmer had hen hiervoor uitgenodigd. “Elke dag zie ik veel kinderen, met de neus tegen het raam, met veel interesse kijken naar ons werk. Het leek mij leuk om ze wat meer te vertellen over wat wij aan het doen zijn en hoe wij werken. Wij betrekken graag de omwonenden, in dit geval deze leerlingen, bij ons werk”, geeft hij aan.

Wethouder Broekman

Wethouder Mariëlle Broekman hoorde van dit initiatief en kwam ook even kijken. “Dankzij dit bijzonder leuke initiatief van de aannemer kunnen de kinderen kennismaken met het werk van Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw. Dit past heel goed in onze manier van samenwerken. Wij gaan graag in gesprek met onze inwoners. Heel leuk dat dat nu onze jonge inwoners zijn.”, aldus wethouder Mariëlle Broekman.

Nieuwe inrichting Callenbachstraat/ Torenstraat

Met de nieuwe inrichting wil de gemeente aansluiten op het beeld dat zij graag ziet in het centrum van Nijkerk. De verwachting is dat de Torenstraat rond 20 juli aanstaande weer open wordt gesteld voor al het doorgaand verkeer. De werkzaamheden lopen door tot 17 augustus.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam