Save the date: Startersdag Zeist woensdag 12 september

Startersdag
LSFotografie_Lyuda Stinissen

Zeist – Startersdag Zeist wordt door Startersdagen.com georganiseerd. Dit in samenwerking met Rabobank Rijn en Heuvelrug, gemeente Zeist en Interpolis en is er op woensdag 12 september een gratis startersdag bij Hotel Theater Figi. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Startersdag – de plek voor (startende) ondernemers in de omgeving van Zeist
In het eerste kwartaal van 2018 registreerde de Kamer van Koophandel (KVK) 10% meer starters dan in het eerste kwartaal van 2017. Deze groei is vooral te danken aan startende fulltime zzp’ers. In totaal kwamen er zo’n 57.635 nieuwe ondernemingen bij in het eerst kwartaal van 2018. In de provincie Utrecht zagen bijna 5000 nieuwe ondernemingen het levenslicht. Om deze nieuwe ondernemingen verder op weg te helpen brengt Startersdagen.com starters en ervaren ondernemers bij elkaar tijdens deze startersdag vol informatie en inspiratie. Ervaren bedrijven uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico’s. Ook voor bedrijven die al wat langer mee gaan en die toe zijn aan een volgende stap, is het een zeer waardevolle avond. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kennisdeling tijdens de opening,
een startersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden.

Aanmelden

Aanmelden is alvast mogelijk via www.startersdagen.com/zeist2018. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam