2Jours tekent koopovereenkomst voor kavel op Sallandse Poort

koopovereenkomst

Raalte – 2Jours B.V. verhuist van Broekland naar kantorenlocatie Sallandse Poort in Raalte. Op woensdag 5 december tekenden wethouder Wout Wagenmans en eigenaren Etiënne Journée en Marcel Ruiter van 2Jours de koopovereenkomst.

Op een kavel van circa 1.000 m2 aan de Vrieswijk gaat 2Jours een nieuw kantoor realiseren. De voorbereidingen voor de bouw zijn in volle gang en de omgevingsvergunning is inmiddels verleend. De daadwerkelijke bouwactiviteiten gaan begin 2019 van start. Naar verwachting nemen de circa tien werknemers van 2Jours rond de bouwvak 2019 hun nieuwe werkplek in.

Ruimte voor groei

2Jours biedt calculatiesoftware voor bouwbedrijven, aannemers, zzp-ers en klussenbedrijven. Het bedrijf is nu nog gevestigd in het voormalige bibliotheekgebouw in Broekland en is daar uit z’n jasje gegroeid.Etienne Journée en Marcel Ruiter, de eigenaren van 2Jours, kunnen niet wachten om te verhuizen naar de nieuw plek. “We zijn dolblij met deze prachtige zichtlocatie langs de N35. De belangrijkste keuze voor deze locatie is de goede bereikbaarheid, zowel de infrastructuur als het openbaar vervoer. En het nieuw te realiseren kantoor geeft ons de ruimte om verder door te groeien. ”

Welkom in Raalte

Namens de gemeente Raalte verwelkomde Wout Wagenmans 2Jours op de Sallandse Poort. “Wij zijn blij dat jullie de keuze voor de Sallandse Poort hebben gemaakt. Met 2Jours wordt weer een stuk Sallandse Poort ingevuld met een mooi kantoor voor een groeiend bedrijf uit de gemeente Raalte.”

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam