Tollenaar respectvol ‘door het stof’ namens VVD Krimpen

Sharon Tollenaar - Foto: © VVD Krimpen an den IJssel

Krimpen aan den IJssel – Nee, de raadsvergadering van donderdag 31 januari in Krimpen aan den IJssel was verre van saai te noemen. Er werd afscheid van mensen genomen, zetels wisselden en er werden mensen beëdigd. Maar Sharon Tollenaar van de VVD deed ook een bijzondere duit in het zakje.

Misser Houtzager rondom debat kindergemeenteraad

In een eerdere commissie werd gesproken over de Kindergemeenteraad. Iets waar de coalitie zijn handtekening onder had gezet en ook de oppositie enthousiast over is. Echter werden in het debat door de VVD, bij monde van Leon Houtzager, kritische kanttekeningen geplaatst over nut en noodzaak van de kindergemeenteraad. Dit viel bij de overige partijen, maar vooral ook de kinderen en hun ouders niet goed.

Zo biedt je verontschuldigingen aan

Tijdens de raadsvergadering kreeg Tollenaar het woord van voorzitter Martijn Vroom. Hierin bood zij onomwonden en met respect haar excuses aan voor het ontstane beeld dat onvolledig en onjuist was weergegeven. Hierbij wees zij niet naar anderen, maar legde de schuld geheel bij zichzelf. “Ik werk nota bene zelf in het jeugd- en jongerenwerk!”, sprak zij zichzelf verwijtend toe. Dit was een ‘mea culpa’ zoals maar weinig getoond, waarvoor hulde van alle fracties.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam